Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

Anmälan är öppen

Anmälan är nu öppen för Lidingöloppet MTB 2016 som arrangeras den 7 maj nästa år. Anmäl dig innan den 1 augusti för unika rabatter från våra samarbetspartners, bl.a. 50 % rabatt på utvalda produkter från Rudy Project och chans till fina utlottningspriser!

Läs mer om erbjudandet här »
Gå direkt till anmälan »
Lidingöloppet MTB 2015

Den 2 maj 2015 arrangerades årets Lidingöloppet MTB och vi vill tacka alla cyklister, funktionärer, samarbetspartners och publik för en fantastisk dag! Varmt välkomna tillbaka nästa år.

Resultat från årets lopp hittar du här »
Läs om dagen här »
Bilder från årets lopp

Nu kan du se alla bilder från årets lopp, tagna av våra fantastiska fotografer Peter Holgersson och David Elmfeldt! Det finns även möjlighet att köpa din personliga bild som Marathon Photos tog i spåret under loppet.

Hitta din bild här »
Kolla in bildspel från helgen här »Missa inte att boka in din behandling!

Du har väl inte glömt bort att boka din kostnadsfria naprapat- eller massagebehandling hos vår partner Access Rehab? Det ingår för alla er som cyklade Lidingöloppet MTB 2015 och är giltigt hela året.


Läs mer om ditt kostnadsfria besök här
Bokning sker via Access Rehabs hemsida »Mitsubishi MTB Challenge 2015

Är du sugen på att cykla fler mtb-lopp redan det här året? Årets upplaga av "Mitsubishi MTB Challenge" består av 9 olika cykelupplevelser, från Varberg i söder till Rättvik i norr. Säsongen sträcker sig till mitten av september.

Läs mer här »

Tävlingsledningen hälsar

Hur kul är det? Efter en rafflande spurtstrid med Matthias Wengelin åter på pallen så kan vi bara konstatera att det är hur kul som helst. Även om det var kallt på slutet att gå i shorts så skam den som ger sig, vi väntar fortfarande på sommaren. Det första riktiga kvittot på att sommaren är här brukar vara Vätternrundan. Som i år kördes för 50:e gången och ett galet grattis till alla er som sliter för världens största motionslopp på cykel.

Lidingöloppet MTB då? Vi kan nu med stor glädje öppna anmälan efter att ha fått godkänt att fortsätta köra tävlingen från kommunen. Med en skön sommar framför oss och vinden i ryggen är jag glad och fantastiskt peppad att ta nästa steg mot att bli Sveriges mest episka långlopp på mountainbike.

Innan vi avslutar vill jag och projektledaren Sandra rikta ett särskilt stort och imponerat leende till alla er som kom och cyklade hos oss i år. Välkomna tillbaka den 7 maj 2016!

/ Jens 

 

 

 

 


stark magasin


Marathon-Photos

Resultat för 2015

Kolla in resultaten från årets lopp på hemsidan »


 

 

Lidingöloppet, Box 10057, 181 10 Lidingö. Besöksadress: Vasavägen 82 3tr. Telefon 08-765 26 15, E-post info@lidingoloppet.se
Lidingöloppet MTB går av stapeln den 4 maj och arrangeras av Lidingöloppet. Om du inte vill ha våra nyhetsbrev. Skicka en e-post med UNSUBSCRIBE_MTB som ämne till newsletter@lidingoloppet.se