Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

SOMMARKAMPANJ

Efter en riktigt skön cykelsommar med många timmar i sadeln och kanske ett par genomförda lopp är motivationen på topp. För att behålla den känslan är det vitkigt att redan nu sätta upp nya mål för nästa års MTB-säsong! Därför vill vi hylla alla som anmäler sig till Lidingöloppet MTB den 2 maj 2015 redan nu genom att ge 25 % rabatt på startavgiften hela augusti. Anmäl dig via länken.


Gå till anmälan »




Andreas Danielsson krönika: Prylträsket

Det är snart dags för ett nytt år och branschens alla varumärken pumpar ut nyheterna med full intensitet just nu. Härligt för alla prylälskare, men också lite skrämmande för nybörjare som upplever att det stora utbudet mest skapar yrsel.

Krönika av Andreas Danielsson »




Vinnarna i frågetävlingen på CykelVasan

Årets upplaga av CykelVasan är nu genomförd och Lidingöloppet MTB fanns på plats i Lindvallen. I vår välbesökta monter kunde alla som ville delta i en frågetävling med chans att vinna startplats till Lidingöloppet MTB 2015. Vi har nu dragit 6 lyckliga vinnare! Klicka på länken nedan för att se vilka det blev.

Lyckad helg på CykelVasan »




Missa inte att boka din kostnadsfria behandling

Du har väl inte glömt bort att boka din kostnadsfria naprapatbehandling hos vår partner Access Rehab? Alla som deltog i året Lidingöloppet MTB blir bjudna på en behandling på någon av deras kliniker.


Läs mer om ditt kostnadsfria besök här
Bokning gör du via Access Rehabs hemsida »




Så många backar!

Lidingöloppet MTB: Ett lopp, flera tusen tävlande. Bland dessa fanns STARKs Bruno Lundgren, med pendlande humör. Från lycka till hybris till avgrunden – som ett långlopp ska vara! Klicka på länken nedan för att läsa Brunos reportage om hans upplevelse av Lidingöloppet MTB 2014.

Läs reportaget här »





Tävlingsledningen hälsar

Äntligen är semesterträsket slut och efter CykelVasan så blickar vi med längtansfulla ögon mot nästa utmaning. Nämligen den på två ben som fyller 50 lopp sista helgen i september. Vi växer så det knakar både i anmälningar och personal. Det är riktigt härligt att kunna välkomna Sandra Jansson Bröms in i MTB- familjen här på Lidingöloppet. Sandra kommer att ta hand om projektledningen av MTB-loppet och arbetar även med sponsorerna för Lidingöloppet.

Nu börjar det närma sig säsong för prylinköp och det kan vara minst lika spännande som att tävla. Höga knän och hurrarop framåt så ses vi den 2:a maj 2015.

/ Jens




stark magasin



Resultat för 2014

Kolla in resultaten från årets lopp på hemsidan »


Lidingöloppet firar 50

I år arrangeras Lidingöloppet 30 km för 50:e gången den 27 september. På "Jubileumswebben" kan du läsa allt som är värt att veta om Lidingöloppets historia och hur firandet i år kommer gå till.



Jubileumswebb

stockholm tunnel run

stockholm tunnel run

Lidingöloppet, Box 10057, 181 10 Lidingö. Besöksadress: Vasavägen 82 3tr. Telefon 08-765 26 15, E-post info@lidingoloppet.se
Lidingöloppet MTB går av stapeln den 4 maj och arrangeras av Lidingöloppet. Om du inte vill ha våra nyhetsbrev. Skicka en e-post med UNSUBSCRIBE_MTB som ämne till newsletter@lidingoloppet.se