Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

Bara 4 månader kvar till lopp!

Nytt år och dags för nya utmaningar. Den 7 maj är det dags för Lidingöloppet MTB och anmälan för samtliga klasser är öppen via hemsidan.Välkomna!

Anmäl dig här »


Styrketräning för cyklister

Här tipsar Access Rehab om olika styrkeövningar för dig som cyklist så att du kan förebereda dig på bästa sätt inför vårens utmaning: Lidingöloppet MTB den 7 maj!

Läs mer här »


Lägesrapport från Calle

Vår ambassadör, Calle Friberg, skickar en hälsning från Sydafrika där han just nu befinner sig under ett par månader för att träna tillsammans med flickvännen Lisa Nordén.

Läs mer här »


Klä dig rätt för vinterträningen

Klädmässigt är vinterträning en balansgång mellan att vara varm men inte för varm. Lidingöloppet MTBs samarbetspartner 2XU ger lite tips för hur du ska klä dig rätt under vinterns träningspass.

Läs hela artikeln här »


teamsportia

GPS-träning för cyklister! 

GPS är det perfekta verktyget för dig som vill effektivisera din träning och få koll på dina cykelslingor. Här berättar Team Sportia mer om varför, hur det funkar, vanliga missuppfattningar och annat som är värt att veta om - GPS till din cykel!

Läs mer här »


 

 Tävlingsledningen hälsar

Helgerna är slut och spinningpassen är fullbokade som aldrig förr. Och trivs du inte att behöva stå i kö för ett pass så kan du alltid ta dig ut på äntligen snöiga stigar. I det här nyhetsbrevet tipsar 2XU om hur du ska klä dig ordentligt. Så på med de dubbade däcken sedan ut och spruta snö.

2016 har börjat och nu står vi med stortån på startlinjen i en längtan att det snart ska bli dags för lopp. Med bara 4 månader kvar är det bra med lite ny inspiration och kanske komplettera cykelpassen med styrketräning. Missa inte vår nya Inspirations-sida på hemsida med bl.a. tips på övningar utan cykel.

Kanske kan det också vara läge att boka in dig på ett träningsläger? Vi kör med Calle Friberg den 15-17 april och det bokas på fort, så passa på att anmäla dig.

Med höga knän och hurrarop i terrängen, 2016 nu kör vi!

/ Jens


Partners:

teamsportia


2xu


stark magasin

ronnebergaLidingöloppet, Box 10057, 181 10 Lidingö. Besöksadress: Vasavägen 82 3tr. Telefon 08-765 26 15, E-post info@lidingoloppet.se
Lidingöloppet MTB går av stapeln den 7 maj 2016 och arrangeras av Lidingöloppet. Om du inte vill ha våra nyhetsbrev. Skicka en e-post med UNSUBSCRIBE_MTB som ämne till newsletter@lidingoloppet.se