Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

Hej
Välkommen till Stockholm Tunnel Run 22 november

Vi tycker det är oerhört kul att det är så många som vill springa och uppleva loppet. Det är många som anmält sig som vanligtvis inte springer löparlopp – vilket är ännu roligare att vi lockar en ny skara av motionärer. För Stockholm Tunnel Run är inte bara ett vanligt löparlopp utan en kul upplevelse! I det här nyhetsbrevet kan du läsa om banan, konstverken och tips på sommarträning. Vi önskar er alla en riktigt härlig sommar!

Vi provsprang banan

Vi på Lidingöloppet har provsprungit banan för Stockholm Tunnel Run. Att springa i Norra Länken bjuder på partier som är både uppför och nedför. En väldigt lättlöpt och bred bana där man stundtals glömmer om det går uppför eller nedför då det finns mycket att titta på som löpare. Att få känslan av hur bilarna kommer att åka var riktigt häftigt. Att sedan märka av att man förflyttats till en ny del av Stockholm, när man springer utomhus och vänder efter c:a 5km, var riktigt häpnadsväckande. Loppet kommer bli hur häftigt som helst när man hör ljudet från tiotusentals fötter och får uppleva alla aktiveringar i tunneln då det är en oerhört maffig akustik. Vi hade också med oss Sven-Åke från Svenska Friidrottsförbundet som gjorde en kontrollmätning, banan kommer bli exakt 10km.



Vinnaren berättar om sin visning i tunneln

Eric vann tävlingen ”En exklusiv guidad visning i tunnlarna”. Här berättar han hur han upplevde det Läs mer


Foto: Eric Nylén



Konstnärliga inslag i banan

Under loppet kommer ni att passera flera gestaltade rum som är skapade av PeGe Hillinge, arkitekt, Pål Svensson skulptör, Anna Margret Fyregård, scenograf samt naturfotografen Mattias Klum. Läs mer



Visning om bygget Norra länken

Norra länken är Norra Europas störta vägtunnelprojekt, här berättar Trafikverket om läget i juni månad - hur bygget går i tunnlarna.
Titta på filmen:



Tips för sommarträningen

Sommaren är inte bara lata dagar utan också en tid då många olika händelser pockar på din uppmärksamhet. Ett gott råd är därför att bygga din semesterträning runt morgonpass, tempoträning och återhämtning. Läs mer:



Vill du prenumerera på Wellness?

Då har vi ett superbra erbjudande till dig som springer Stockholm Tunnel Run! Du får 6 nummer av Wellness för bara 89 kr (ordinarie pris 169 kr)! Passa på – erbjudandet gäller till 1 augusti 2014.

Beställ här:



15 % rabatt på adidas.se

Fixa löparlooken inför Stockholm Tunnel Run! Just nu får du som ska springa 15% rabatt på hela sortimentet när du signar upp dig på adidas nyhetsbrev. Beställ här:

 


Facebook
 

Trafikverket
 
 

adidas

 

 

Sweco

 

 

 

 

Lidingöloppet, Box 10057, 181 10 Lidingö. Besöksadress: Vasavägen 82 3tr. Telefon 08-765 26 15, E-post info@lidingoloppet.se
Stockholm Tunnelrun går av stapeln den 22 November . Om du inte vill ha våra nyhetsbrev. Skicka en e-post med UNSUBSCRIBE
som  ämne till newsletter@lidingoloppet.se