Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

godjul

Ge bort en startplats i jul

Gör någon glad i jul genom att ge bort en riktigt rolig motionsupplevelse. Ett mål för nästa års cykelsäsong som ger glädje till de mörka träningsdagarna. Varför inte ge en till dig själv samtidigt så har ni något att träna till tillsammans!

Läs mer här om våra lopp här »


lillamtb

Välkommen till Lilla Lidingöloppet MTB

Nu öppnar anmälan till Lilla Lidingöloppet MTB som har klasser för alla barn 6-11 år. I år utökas distansen för barn som är 10-11 år till 6 km (övriga klasser är 3,5 km som tidigare). Anmälan öppnar idag, den 16 december. Perfekt julklapp till barnen!

Läs mer här »


calle

Träna med Calle Friberg

Helgen den 15-17 april finns chansen att ladda upp inför Lidingöloppet MTB på träningsläger på Rönneberga, Lidingö. Huvudtränare är vår ambassadör, Calle Friberg. Alla är välkomna och självklart får du som anmäld till loppet specialpris!

Läs mer här »

Läs om våra tidigare träningshelger här »


teamsportia

Tips inför vinterträningen

Team Sportia vet vad som behövs för njutbar vintercykling och funderar du på sportiga julklappar finns det just nu mängder av starka erbjudanden. För mörkerkörningen finns en liten och stark lampa från SILVA med specialpris just nu.

Teamsportiaonline »

Läs mer om lampan här »


 

 Tävlingsledningen hälsar

En julskinka, en sill och en varmrätt. Vad har de för konsekvenser? Jo, att du med säkerhet kommer ha ett gott samvete att ta ledigt från jul- och nyårsstök för att ta dig ut i spåret. Njut av de ställen med barmark som fryst och ger dig ett grepp du inte trodde var möjligt.

Efter första vändan i mellandagarna så bör du starta med en bang efter nyår med mål som ger dig glädje längs vägen och känna in det nya året med fart. Vi har många lopp som kan vara ditt nästa mål! Idag, den 16:e december öppnar vi anmälan för Lilla Lidingöloppet MTB och med det en ny bansträckning för de mellan 10-11 år på 6 km. Vi hoppas att uppslutningen blir lika bra som i år.

Med detta så ska vi alla nu ta tag i julstöket för att under en dag eller två borra ner sig i en fåtölj och njuta av sällskapet. Vi från Lidingöloppet vill önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

/ Jens


Partners:

teamsportia


2xu


stark magasin

ronneberga

23km

bilder

Lidingöloppet, Box 10057, 181 10 Lidingö. Besöksadress: Vasavägen 82 3tr. Telefon 08-765 26 15, E-post info@lidingoloppet.se
Lidingöloppet MTB går av stapeln den 7 maj 2016 och arrangeras av Lidingöloppet. Om du inte vill ha våra nyhetsbrev. Skicka en e-post med UNSUBSCRIBE_MTB som ämne till newsletter@lidingoloppet.se