Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

Härligt och soligt MTB-läger

Årets tredje MTB-träningshelg arrangerades i helgen. Dagarna var fullmatade med allt från intervaller i slalombacke, fantastisk mat, mörkerkörning, vurpor, träningsvärk till spa, skratt och många nya cykel-bekantskaper. Härligt!

Läs mer här >>

Se bilder här >>


Nyfiken på bansträckningen?

Nu kan du se hela banan för Lidingöloppet MTB 63 km på film! Elitcyklisten Henrik Öijer filmade hela sitt lopp under 2015, när han blev 11:a. Så att vi alla kan ta del av den härliga banan, naturen, farten och hans puls. Perfekt för vintermotivationen!

Se hela filmen här »


Att välja MTB-cykel

Hjulstorlek, hardtail, aluminium, fulldämpat, skivbromsar, kolfiber... ja, det finns mycket att välja bland när man ska köpa en MTB. I den här filmen berättar Micke (svensk mästare i MTB) om de viktigaste skillnaderna mellan olika typer av cyklar.

Se hela filmen här »
Ny partner till Lidingöloppet MTB

Lidingöloppet MTB inleder ett nytt samarbete med 2XU som går in som Officiell Partner för både Lidingöloppet MTB samt Lidingöloppet. Vi säger varmt välkomna till oss och ser fram emot att arbeta tillsammans. Avtalet sträcker sig över 3 år.

Läs mer om samarbetet här »


 Tävlingsledningen hälsar

Efter löpning kommer pedal som det så vackert heter hos oss på Lidingöloppet. Som vanligt är det trevligt att jobba med löpning men för att få in den rätta känslan av att jobba med något som är kul så behöver man lite fart och två hjul.

När jag ändå är inne på två så vill jag passa på att välkomna vår nya samarbetspartner 2XU till oss. Inom såväl MTB som löpning.

Vi har precis haft ett träningsläger som varit över förväntan, om jag ska tro deltagarna och den eminenta projektledningen. Det är alltid positivt med en extra kick för att ladda om inför vinterträningen. När vi kan njuta av att stigarna fylls med löv i takt med att temperaturen faller.

Med höga knän och hurra-rop vill jag att du bibehåller din fart i vinter. Ses till våren!

/ Jens


Partners:

teamsportia


2xu


stark magasin

ronneberga

23km

Lidingöloppet, Box 10057, 181 10 Lidingö. Besöksadress: Vasavägen 82 3tr. Telefon 08-765 26 15, E-post info@lidingoloppet.se
Lidingöloppet MTB går av stapeln den 7 maj 2016 och arrangeras av Lidingöloppet. Om du inte vill ha våra nyhetsbrev. Skicka en e-post med UNSUBSCRIBE_MTB som ämne till newsletter@lidingoloppet.se