Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

MTB-läger den 10-11 oktober

Välkommen på MTB-träningshelg den 10-11 oktober på Rönneberga, Lidingö. Våra duktiga tränare och föreläsare tar din cykling till nästa nivå. Passar både nybörjare och dig som är mer rutinerad. Självklart får du som anmäld till loppet specialpris!

Läs mer och anmäl dig här >>

Läs om en av vårens träningshelger här >>Vinnare på CykelVasan

I samband med årets upplaga av CykelVasan arrangerade vi en frågesport och tävlingen har nu fått sina vinnare. Över 450 bidrag kom in! Nu är vinnarna korade.

Läs vilka som vann här »
Team Sportia som ny huvudsponsor

Team Sportia blir ny huvudsponsor för Lidingöloppets Vårhelg som arrangeras första helgen i maj varje år och innefattar loppen: Lidingöloppet MTB, Ultramarathon och Vårmilen. Avtalet börjar gälla den 1 september 2015 och sträcker sig över 5 år.

Läs mer om samarbetet här »


calle

Lägesrapport från Calle

Vår ambassadör Calle Friberg har varit i full gång hela sommaren. Nu kan ni läsa hans egen lägesrapport från den här säsongen och vad han har på gång!

Läs hela artikeln »

mtbweekends

Kunskapsfilmer om MTB hos Team Sportia

Vill du få ut mer av din cykling? Missa inte Team Sportias kunskapsfilmer om träning, utrustning, kost och mycket mer. Oavsett om du är nybörjare eller siktar på att slå nytt personligt rekord på Lidingöloppet MTB finns det gott om godbitar att välja mellan!

Se alla filmer här »


Anmäl dig nu!

Nu är anmälan öppen till Lidingöloppet MTB den 7 maj 2016. Passa på att anmäla dig och dina vänner innan den 25 september 2015, då höjs priset.

Allt som ingår »
Anmälan är öppen »

 Tävlingsledningen hälsar

Ett slut på årets säsong närmar sig men det finns fortfarande massor att göra. Med MTB-läger nu i oktober så trampar vi igång upptakten inför nästa års lopp.

Vi har även varit på CykelVasan och tävlat ut både startplatser och massa fina priser från våra partners, ett särskilt grattis till er lyckliga vinnare! Till alla andra så kommer det fler chanser, och om du inte har turen att vinna en start så börjar vi nu med en trappa för anmälnings-avgiften. Så att du kan komma undan lite billigare om du är ute i god tid än om du väntar till sista stund.

Det som står närmast för dörren är att starta igång samarbetet med vår nya huvudsponsor Team Sportia som jag riktigt längtar till att träffa. För tillsammans ska vi lyfta världens bästa MTB-lopp över nya backar.

Med höga knän och hurra-rop vill jag att ni cyklar på det sätt som du själv vill bli bemött, vi ses i vår!

/ Jens


Partners:

teamsportia


 

 

 


stark magasin

ronneberga

eurovator

Ljusloppet

MTBweekend

23km

Lidingöloppet, Box 10057, 181 10 Lidingö. Besöksadress: Vasavägen 82 3tr. Telefon 08-765 26 15, E-post info@lidingoloppet.se
Lidingöloppet MTB går av stapeln den 7 maj 2016 och arrangeras av Lidingöloppet. Om du inte vill ha våra nyhetsbrev. Skicka en e-post med UNSUBSCRIBE_MTB som ämne till newsletter@lidingoloppet.se