Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

vad-ingar

Säkra din plats innan den 21 april!

Snart är det dags för den tredje upplagan av Lidingöloppet MTB. Se till att du har säkrat din plats innan den 21 april, när den ordinarie anmälan via hemsidan stänger.

Lidingöloppet MTB 63 km har ett fullmatat startkit bland annat den unika medaljen, massage och måltid efter målgång, cykelservice, tvätt av cykeln och inte minst en kostnadsfri behandling hos Access Rehab.

Allt som ingår »
Erbjudande från Access Rehab »

Anmäl dig här innan 21 april >>


knatteaktivitet

Samarbete för barnen

Lidingöloppet MTB inleder ett samarbete för att stötta Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden. Bland annat går alla intäkter från helgens barnaktiviteter, Knatte MTB och Knatteultran, oavkortat till insamlingen.

Läs mer om samarbetet här »


CRT

Så laddar vi inför loppet!

Cykloteket Racing Team ser Lidingöloppet MTB som den självklara premiären på årets säsong. Isak Strömberg, tränare och sportsligt ansvarig, ger dig de bästa tipsen för att komma så väl förberedd som möjligt!

Läs tipsen från coachen här »


mtbweekends

Platser kvar på MTB-träningshelg

Det finns fortfarande platser kvar till MTB-träningshelg den 24-26 april på Rönneberga Kursgård, Lidingö. Bland annat kommer Calle Friberg & Jessica Clarén vara med för att ge dig bästa tänkbara uppladdning inför ditt lopp den 2 maj.

Läs mer och anmäl dig här »


calle

En hälsning från Calle Friberg

Calle Friberg som vann 2014 återkommer till årets lopp och satsar på seger för andra året i rad. Läs hans hälsning till alla cyklister såhär 3 veckor före Lidingöloppet MTB.

Calle hälsar »


craft

Nyhet för alla cyklande tjejer

Nu kommer den nya cykelbyxan för tjejer som gör kisspauserna smidigare – och snabbare. Nya Glow bib shorts från CRAFT går att öppna och dra ner utan att du behöver kränga av dig plaggen på överkroppen.

Läs mer här »

tavling


Vinn en startplats till CykelVasan

Drömmer du om en startplats i CykelVasan? Ta då chansen att delta i SILVAs tävling. Om du är anmäld till Lidingöloppet MTB 63 km senast den 15 april har du chansen att vara med och slåss om en startplats i årets CykelVasan90.

Läs mer och tävla här »Tävlingsledningen hälsar

Nu är det nära. Både formtopp och lopp är inom en månads räckhåll, men spara inte dina förberedelser till det sista. Se till att lämna cykeln på service hos din lokala Tvåhjulsmästarbutik. Missa inte att utnyttja dina möjligheter att trycka ut dina muskler till bästa form hos Access Rehab. Och passa på att medverka på något av våra MTB-träningsläger på Rönneberga - så att du kommer bättre förberedd än du trodde var möjligt.

Veckan innan loppet kommer du att få ditt start-PM mailat till dig, titta igenom all information som du får och upptäck alla förmåner som följer med din anmälan.

Med tryck i knäna och flås i bröstet, nu kör vi!!!

/ Jensstark magasin

ronneberga
23km

MTBweekend

triathlon

stockholm tunnel run

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidingöloppet, Box 10057, 181 10 Lidingö. Besöksadress: Vasavägen 82 3tr. Telefon 08-765 26 15, E-post info@lidingoloppet.se
Lidingöloppet MTB går av stapeln den 2 maj och arrangeras av Lidingöloppet. Om du inte vill ha våra nyhetsbrev. Skicka en e-post med UNSUBSCRIBE_MTB som ämne till newsletter@lidingoloppet.se