Den 7 maj är det dags för Lidingöloppet MTB och anmälan för samtliga klasser är öppen via hemsidan.
Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

scott

Nytt samarbete med SCOTT

Ett av Sveriges största MTB-lopp, Lidingöloppet MTB, inleder ett samarbete med SCOTT Sports som går in som Officiell Partner till Lidingöloppet MTB 2016.

Läs mer här »


tavlamedoss

Tävla om 2 upplevelsepaket!

Var med och tävla om två fullmatade upplevelsepaket där du kan vinna en valfri startplats, ett presentkort på 1000 kr hos Team Sportia och boende med både middag och spaentré på vackra Rönneberga under Lidingöloppets Vårhelg den 7-8 maj 2016.

Läs mer och delta här


annie

Intervju med Annie Söderberg

Annie Söderberg är en inbiten cykelfantast och en meriterad tränare som efter sin universitetsutbildning i idrottsvetenskap ägnar all sin tid till cykling och prestationsutveckling. Vi har frågat vad hon tycker om Lidingöloppet MTB.

Läs mer här »


Andreas tipsar inför loppet!

Med bara 3 månader kvar till Lidingöloppet MTB tänkte vi att det behövdes lite konkreta råd inför loppet. Vi har tagit hjälp av tidigare förbundskapten Andreas Danielsson på Sweden Mountainbike som hjälper dig i den här artikeln.

Läs tipsen här »


lamanga

Träningsresa till Spanien

Den 3-10 april har du chansen att ladda upp inför Lidingöloppet MTB med en riktig mtb-träningsresa till La Manga, Spanien. Ledarna på denna resa är Annie Söderberg från Red Rabbit Racing och Katarina Rönnbacka Nybäck från BikeinBergslagen.

Läs mer och boka här »


Enervit

Enervit fortsätter leverera sportdryck

Lidingöloppet MTB och Enervit förlänger och utökar samarbetet inför 2016. Det nya avtalet innebär att Enervit numera är Officiell partner för såväl energiprodukter som sportdryck till samtliga av Lidingöloppets arrangemang. Avtalet sträcker sig till 2018.

Läs mer här »


 

Tävlingsledningen hälsar

Helt sjukt att det är så mycket upp och ner med väder och av eller på med kläder. Kan det inte hålla sig lite så att man kan köra in sig?

Kul är hur som helst att vi har landat samarbete med SCOTT på bägge hjulen och det ska bli roligt att få stifta deras bekantskap. En annan nygammal bekantskap som fortsätter dansen är Enervit. Enervit som varit med på hela resan och står för tryggheten själva och viljan att utveckla loppet, det känns skönt och tryggt att kunna trampa på i högsta fart uppför Bosöbacken efter ett vettigt energiintag.

Och tävlingen i tävlingen, glöm inte att ta chansen att tävla med Team Sportia och Rönneberga för fina vinster och förhoppningsvis ett bättre väder, för även om inte vädret har hunnit att bestämma sig så har väl förhoppningsvis du gjort det. Vi ses på startlinjen i maj!

Höga knän och hurrarop framåt.

/Jens


Partners:

teamsportia

 

2xu

 

 

rudy

 

scott

 

stark magasin

 

ronnebergaAlla MTB-lopp den 7 maj 2016:

MTB63

MTB23

lillamtb

knattemtb


mtbweekend


varalopp

Lidingöloppet, Box 10057, 181 10 Lidingö. Besöksadress: Vasavägen 82 3tr. Telefon 08-765 26 15, E-post info@lidingoloppet.se
Lidingöloppet MTB går av stapeln den 7 maj 2016 och arrangeras av Lidingöloppet. Om du inte vill ha våra nyhetsbrev. Skicka en e-post med UNSUBSCRIBE_MTB som ämne till newsletter@lidingoloppet.se