Ser mailet konstigt ut, klicka här för att öppna webbversionen

Anmälan är öppen

I år hade vi förmånen att kunna öppna anmälan direkt efter loppet och även om du inte hann anmäla dig under vår kampanjmånad så finns fortfarande platser kvar. Passa på att säkra din plats redan nu till 2015 års upplaga av Lidingöloppet MTB som arrangeras lördagen den 2 maj.
Gå till anmälan »


Vinnarbilden

Publikens fototävling är avgjord

Under Lidingöloppet MTB genomfördes en fototävling och nu är vinnaren utsedd. Vi fick in många härliga bilder fyllda med fart och fläkt. Vinnare blev Anders Björkman.
Läs mer »


Krönika Andreas Danielsson

Jag gillar verkligen inte att skriva sådant som folk i allmänhet redan vet, tillexempel att ”nu är det äntligen vår, eller sommar”. Men ibland är det svårt att hålla sig. Det är ju nu den stora högtidsstunden är här, när vi svenska cyklister verkligen kan förvalta vårt fina cykelland.....
Läs hela krönikan »





Träffa oss på CykelVasan 14-15 augusti

Även i år kommer Lidingöloppet MTB att finnas på plats under CykelVasan i Lindvallen. Vi kommer att ha lite film från loppet samt en frågesport där du har chansen att vinna en startplats. Två dragningar per dag kl.16.00 och 18.00 med två platser i potten varje dragning. Missa inte att besöka oss.
Läs mer om CykelVasan »




Lidingö Triathlon 17:e augusti

Ni som inte har fått nog av att cykla på Lidingö har faktiskt ytterligare en chans i år att delta i Lidingö Triathlon. Tävlingen går av stapeln på vackra Södergarn på norra Lidingö och passar både nybörjare och fullfjädrade triathleter. Du deltar antingen individuellt eller tillsammans med dina vänner i ett stafettlag. Ta med familjen och njut av vackra Södergarn.

Läs mer om Lidingö Triathlon »






Tävlingsledningen hälsar

Sommar sommar sommar, årstiden lägger sig över landet med värme och ledigheter i sikte. Och med det kommer sköna dagar att trycka på lite fler timmar i skog och mark, antingen i tävlingar över landet eller helt enkelt hemmavid. Vill även passa på att tacka alla funktionärer som inför årets tävling lade ner enormt engagemang med stor glädje. Från hela kansliet på Lidingöloppet så vill vi önska alla en fantastisk cykelsommar.

Häng med oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad i sommar

Höga knän och hurrarop framåt!




stark magasin


Marathon-Photos


Resultat för 2014

Kolla in resultaten från årets lopp på hemsidan »



stockholm tunnel run


stockholm tunnel run

Lidingöloppet, Box 10057, 181 10 Lidingö. Besöksadress: Vasavägen 82 3tr. Telefon 08-765 26 15, E-post info@lidingoloppet.se
Lidingöloppet MTB går av stapeln den 2 maj 2015 och arrangeras av Lidingöloppet. Om du inte vill ha våra nyhetsbrev. Skicka en e-post med UNSUBSCRIBE_MTB som ämne till newsletter@lidingoloppet.se